Skip to content

Vad är meningen med livet?

  • by

Vad är livets mening egentligen? Det är en fråga som många ofta ställer sig, men som alltid är lika svår att svara på. Har man ett svar på denna, vad meningen med livet är, kommer det förmodligen också att skilja sig rätt mycket från andras svar. Att vara sig själv och leva det liv som man själv önskar leva är dock en inställning som kan göra stor för livskvalitén och ditt mående överlag.

Vikten i att vara sig själv

Att gömma sig bakom en fasad kan kännas tryggt. Detta beteende är dock egentligen inte en trygghet i sig, utan snarare är det en falsk trygghet och fasad som håller dig kvar i gamla mönster och banor trots att du kanske inte vill det. Att vara sig själv och våga stå för den man är är dock lättare sagt än gjort.

Om du själv känner att du inte riktigt vet vem du är eller hur du går tillväga för att vara det är du inte ensam. Det är trots allt en stor fråga, som även kan variera beroende på i vilket stadie i livet man befinner sig i. Du kanske känner på ett visst sätt om du jobbar på ett kontorshotell på söder i Stockholm, medan du känner en annan känsla då du är ute och reser? Oavsett vad så är det viktigt att lyssna på den känslan för att du ska hitta rätt väg i livet för dig!